IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:07 | 24 август 2024
Обновен: 18:32 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Везни

Венера влиза във вашия знак, а това може да ви донесе много положителна енергия

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Везни

Везни, според любовния хороскоп, вие сте напът да стигнете до романтична връхна точка. Венера влиза във вашия знак, а това може да ви донесе много положителна енергия.

Ако сте необвързани, пригответе се за промяна, тъй като Венера прави перфектен тригон с Плутон във вашия романтичен сектор. Обвързаните Везни ще могат да направят връзката си още по-интересна, а онези, които са в раздяла може да решат да си дадат втори шанс.

Седмицата 26 август – 1 септември носи много работа в почти всички области на вашия живот. Голяма част от ангажиментите ви ще изискат посещения в различни инстанции или учреждения. Ще ви се наложи да се ангажирате с различни проблеми, свързани с документи, здраве и други. Предстои ви да срещнете с нови хора, които ще имат по-дълго присъствие в живота ви. Пътуванията през този период рядко ще се реализират според очакванията ви и ще са по необходимост или задължение. Не притискайте близките си да ви дават обещания. Ако те искат такива от вас, които ще ви бъде трудно да спазите, бъдете решителни в отказа си. Това ще бъде един благоприятен период за семейни събирания и тържества, за годеж или сватба и др. Тези от вас, които са ангажирани с разрешаването на имотен или битов проблем, ще преживеят известен напредък, но не и кардинално разрешаване.

Ваша предишна любовна връзка или бивш брачен партньор ще напомнят за себе си чрез една среща, попадане в обща компания и др., но едва ли това ще промени живота ви. Стар здравословен проблем или хронично заболяване ще изискат вашето внимание и грижи, лечение или определени медицински процедури, терапия. Мнозина ще бъдат доволни от постигнат успех вследствие на обща работа/дейност с приятели. Момчетата и момичетата ще правят планове за свои действия през новия месец. Лятото постепенно остава зад гърба ви и пред вас са нови предизвикателства, които ще изискват не само по-отговорни действия, но и по-ясна представа какво искате да постигнете за себе си до края на годината. Конфликтите ще бъдат по-чести през тези седем дни, а причините за тях можете да търсите във вашия любовен, професионален или семеен живот.
 

Коментари

Новини Варна