IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:06 | 24 август 2024
Обновен: 02:17 | 18 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Дева

Идва благоприятен период за пътуване

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Дева

Любовните живот на Девите може да изглежда като влакче в увеселителен парк тази седмица, с най-високите върхове, последвани от най-ниските спадове. Добрата новина е, че вие ще успеете да се възстановите от сложните ситуации, в случай, че има такива. Романтиката ще бъде вълнуваща, тъй като Венера е във вашия знак и прави перфектен тригон с Уран.

Елементът на изненадата ще бъде активен във вашия романтичен свят, така че се постарайте да се възползвате от хубавата енергия, която ви се дава. Все пак бъдете и внимателни, тъй като Венера и Нептун мога да доведат до някои сложности.

През седмицата 26 август – 1 септември ще преминете през различни неочаквани или интересни ситуации, които ще се отразят на вашите финансови или семейни дела. Предстои ви уреждане на различни документи, свързани с пари или вещи, които имат важно значение за дома или семейството ви, получаване на пари от държавна или съдебна инстанция, чрез продажба, наеми, кредит и др. Във вашата работа или в бизнес контактите си бъдете предпазливи с нови колеги, клиенти или бизнес партньори. Може да получите фалшиво или некоректно предложение, да станете обект на измама, манипулация или друго неприятно действие на работното си място. По-чести проблеми може да имате с хора, от които зависите по някакъв начин.

Ще очаквате възможност за развитие на стари проблеми с помощта на хора, които са ви отказвали съдействие досега. Ще ви изненада новина или събитие, свързано с човек от семейството ви. Това може да бъде известие за годеж, сватба и др. Момчетата и момичетата ще имат благоприятен период за пътуване или ще възникне неочаквана необходимост да пътуват. Контактите ви с хора извън вашето населено място ще се развиват благоприятно за вас. Някои от вас ще се покажат доста колебливи и несигурни в своите действия и решения през тези седем дни. Ще имате различни съмнения за хора или събития и ползата за вас от тяхното развитие.
 

Коментари

Новини Варна