IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:05 | 24 август 2024
Обновен: 13:27 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Лъв

През новата седмица е възможно да се почувствате много по-уверени относно любовта

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Лъв

Скъпи Лъвове, през новата седмица е възможно да се почувствате много по-уверени относно любовта. В сряда Меркурий става директен. Това събитие както и Венера ще ви помогнат да подобрите комуникацията във връзката си или с любовен интерес. Ако трябва да вземете решения с партньора си, тогава можете да постигнете споразумение безпроблемно. Ако сте необвързани, ще бъдете още по-привлекателни за другите поради изящната си способност за комуникация.

През седмицата 26 август – 1 септември ще бъдете притеснени за развитието на събития в живота на приятели или познати – здравословни проблеми, някаква лична или професионална драма. Към новите познанства трябва да се подхожда внимателно, без да бързате да разкривате неща от личния си живот. Това ще бъде благоприятен период за уреждане на документи или договорни отношения, свързани с имот или с някакъв вид имущество. Може да закупите нещо с договор или със заем. Ще ви се наложи да преосмислите някои свои стари идеи и планове, да видите, кои от тях все още имат потенциал за развитие и кои са без всякаква перспектива. Възможно е други събития да ви върнат към миналото ви, като това може да са срещи със стари приятели или други спомени. Финансовите ви дела ще имат добро развитие, като може да постигнете важни успехи или да се зарадвате на неочаквани пари, на по-добри печалби. Тревогите в семейството ви могат да са причинени от неочаквана стресова ситуация, но това ще зависи в голяма степен и от индивидуалния ви хороскоп.

През тази седмица животът ще даде една по-голяма яснота за развитието на любовта в живота на момчетата и момичетата от този зодиакален знак. Това особено ще бъде важно за отношения с партньор, който в момента учи или работи в друго населено място или държава. Възможно е ново романтично познанство да ви провокира към преоценката на неработеща вече любовна връзка. През тази седмица ще получите покана за семейни събирания или за срещи по най-различен повод. Ще ви се наложи да направите преценка на подобни ангажименти, с кого и къде е по-важно да бъдете.
 

Коментари

Новини Варна