IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:04 | 24 август 2024
Обновен: 04:01 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Рак

Преминавате през благоприятен период

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Рак

Скуката е по-добра от хаоса, когато става въпрос за романтика на този етап, Раци. Ако при някои от вас се усеща тръпка с приятел, не бива да бързате да влизате във флиртове, за да не съжалявате после.

Като цяло, звездите ви съветват да не споделяте за личния си живот, Възможно е да станете обект на клюки именно от страна на приятел. Бъдете внимателни как подхождате към срещите в социалния си кръг, защото или вие, или вашият партньор може да станете обект на любопитство. Сериозно обвързаните Раци са готови да се забавляват.

През седмицата 26 август – 1 септември ще преминете през един благоприятен период за романтични и любовни преживявания. Предстоят ви срещи с приятели отблизо и далеч, размяна на интересна информация, на спомени и различни преживявания. Мнозина ще бъдат поканени на среща или събиране. Ще имате интересни разговори или взаимоотношения с хора отблизо и далеч. Ще успеете с по-голяма настойчивост да постигнете успех, важен за вашата материална и финансова стабилност. Предстои ви да проведете важен разговор с човек от семейството ви. Могат да възникнат напразни притеснения или тревоги с роднина. На работното ви място ще възникне напрежение поради недоразумение или нечия некомпетентност. Възможни са проблеми с недоволни клиенти, колеги или ръководители. Избягвайте да вземате решение за  жилище или друг имот, който вие или семейството ви притежавате.

През тези седем дни не пропускайте нищо и не омаловажавайте значението на нито една среща или разговор. Не се опитвайте да използвате хитрости или да манипулирате някого. За момичетата и момчетата тази седмица може да се окаже важен период за любовни и интимни отношения. Насъбралото се напрежение, неизчистените недоразумения и пропуснатите възможности за откровени разговори, сега могат да ескалират неочаквано за вас, самите, в открит конфликт. Тези събития са непредсказуеми и е възможно да се стигне до една интересна или неочаквана промяна в отношенията ви. Предстои ви уреждане на финансови отношения с човек, с когото почти винаги имате сложни или проблематични отношения.
 

Коментари

Новини Варна