IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:03 | 24 август 2024
Обновен: 04:01 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Близнаци

Ако сте необвързани, възможно е да срещнете някоя нова и интересна личност

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Близнаци

Мислите ви за живота и любовта трябва да започнат да придобиват смисъл тази седмица, давайки ви яснотата, от която се нуждаете, за да направите всякакви избори, които в крайна сметка ще бъдат по-удовлетворяващи по отношение на любовните въпроси. Меркурий става директен във вашия комуникационен сектор, улеснявайки тази положителна промяна. След това, когато Венера навлезе в романтичния ви сектор, настъпва време, в което ще изпитате любов.

Ако сте необвързани, възможно е да срещнете някоя нова и интересна личност. Обвързаните Близнаци да дадат приоритет на забавленията с любимия човек.
През седмицата 26 август – 1 септември ще се наложи да имате по-активен социален живот. Предстоят ви срещи и разговори с приятели, с нови хора, които ще се появят в живота ви – в работата или там, където живеете. Няма да ви липсват поводи за срещи и събирания. Много важно за вас ще бъде да не се затворите в себе си и да не търсите причина да отлагате подобни контакти. Ще бъде важно да дадете шанс на нови неща и хора да влязат в живота ви. Във финансов план не се очакват някакви големи затруднения или възникване на неразрешими проблеми. Възможно е в конкретна ситуация да зависите от действията на друг човек, но да срещнете отпор и нежелание за съдействие. Седмицата ще бъде благоприятна за покупки на промоция, с намаление или на изплащане.

Добро развитие ще имат ангажименти, свързани с уреждането на битови проблеми или с имотни дела. Младите мъже и жени ще преминат през важен период от живота си, в който ще трябва да покажат своята стабилност, умението си да създават хармония и настроение около себе си. Момчетата и момичетата ще трябва да обмислят внимателно своите действия и решения, тъй като ще са склонни да действат емоционално, прибързано и под влияние на хора, които или нямат достатъчно житейски опит, или не са наясно какви бъдещи проблеми носят със своите съвети. Научете се сами да вземате решения за собствения си живот, но без емоции и без инат. Добро влияние през тази седмица върху вас може да изиграе един мъж, чиито книги, статии или публично присъствие ви дават важна и полезна информация и знания.
 

Коментари

Новини Варна