IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:02 | 24 август 2024
Обновен: 17:10 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Телец

Венера във вашия романтичен сектор прави прекрасен тригон с Уран, който е във вашия знак

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Телец

Телци, има вероятност да вземете импулсивно решение относно любовния си живот. Вероятно ще се почувствате сигурни в момента, но дали е така? Венера във вашия романтичен сектор прави прекрасен тригон с Уран, който е във вашия знак. Това засилва усилията ви да се измъкнете от всеки романтичен коловоз, но същевременно ви подтиква да направите нещо много по-нехарактерно за вас. Бъдете внимателни, защото Венера няма да е в добра позиция към Нептун. Възможно е да разберете, че през цялото време само сте се заблуждавали относно любовна ситуация. Някои от вас пък може да потънат в любовни фантазии. Бъдете предпазливи и не бързайте.

През седмицата от 26 август – 1 септември ще насочите вниманието си към разрешаването на неприятности или сложни отношения с приятели, колеги или познати. Като цяло, през тези седем дни основните събития ще се развиват в семейството и в дома ви. Вероятно семейните ви ангажименти ще са предварително планирани или част от ежедневието ви. Възможно е да възникне необходимост от вземане на решение, свързано с близкото ви бъдеще. Някои от изненадите, които съдбата ви носи, ще са свързани с любовният ви живот. Може да получите важен жест на внимание, но е възможно самите вие да провокирате конфликт, който да ви настрои един срещу друг с партньора ви. Не се намесвайте в спорна ситуация на работното си място – тя ще се развие неблагоприятно и няма да се почувствате добре. Може да ви натъжи драма в приятелско или роднинско семейство.

Ще преминете през моменти, в които без причина ще изпадате в меланхолични настроения, а всъщност през тези дни в живота ви ще имат развитие някои наистина важни събития. Седмицата вещае емоционално събитие в живота на приятели, които живеят на разстояние от вас. Момичетата и момчетата ще следят с интерес събития в живота на родственик, колега, ментор или публична личност. Предстоят ви важни разговори с човек, който ще се опита да ви даде някои насоки за развитие в работата или образованието ви, с цел едно по-добро представяне на вашите способности в бъдеще. Всъщност, присъствието на стабилни хора в живота ви през тази седмица ще бъде много силно и в повечето случаи ще има благоприятно влияние върху вашето развитие.
 

Коментари

Новини Варна