IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:01 | 24 август 2024
Обновен: 00:04 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Овен

Меркурий става директен, което означава, че неговата ретроградна фаза преминава

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 26 август - 1 септември - Овен

Овни, всяко объркване, което сте имали относно любовния си живот, е напът да се разсее. Меркурий става директен, което означава, че неговата ретроградна фаза преминава. Това ще ви даде известна индикация за това кой път да поемете, както и кой път трябва да изоставите. Венера ще влезе във вашия партньорски сектор в четвъртък. В същия ден планетата на любовта ще направи овластяващ тригон с Плутон.

Това е благоприятно както за Овните във връзка, така и за необвързаните представители на зодията, които търсят нова любов. Възползвайте се от тази планетарна енергия.

През седмицата 26 август – 1 септември  ще имате сериозен ангажимент с образование, публична изява или кариера на човек от семейството ви. Възможни са занимания с някакви индивидуални заложби, усвояване на умения от родители на дете или с някакъв вид семеен бизнес. Може да очаквате появата на нов човек там, където работите: колега, ръководител, клиент и др. Пътуванията ще са основно поради семейни причини. Това ще бъде благоприятно време за ново начало, свързано с преместване по местоживеене, с нова работа или нов дом. Очаквайте новина или предложение, които ще ви зарадват. Ще може да направите много смели планове за бъдещето си. За тяхната реализация обаче, разчитайте единствено на себе си.

За някои от вас седмицата носи неочаквана среща, на неочаквано място. За съжаление, здравословни проблеми с близка жена или приятелка могат да бъдат в основата на безпокойство, притеснение, тъга. Момчетата и момичетата ще се зарадват на новина, свързана с пари или ще получат важен финансов документ. Възможно е да купите нещо за себе си или за дома си, което основно ще облагодетелства вас. Любовният ви живот ще бъде по-емоционален и това ще предизвика различни неочаквани ситуации в настоящата ви връзка.
 

Коментари

Новини Варна