IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:11 | 17 август 2024
Обновен: 18:13 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Водолей

Възможен е неприятен конфликт свързан с друг човек и неговите некоректни или враждебни действия срещу някой от семейството ви

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Водолей

През седмицата от 19 - 25 август ще ви се наложи с по-малко емоции да преминете през една напрегната ситуация или грижи свързани с родственик. Възможен е неприятен конфликт свързан с друг човек и неговите некоректни или враждебни действия срещу човек от семейството ви.

През тази седмица избягвайте вземането на важни решения, ангажирането със съдебно дело или с юридически казус.

През седмицата ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Въпреки, че започнах моята прогноза негативно, като цяло тази седмица ще бъде период от време, който ще запомните с няколко позитивни и важни за вас събития. Предстоят ви неочаквани срещи, събирания, запознанства. Динамичния ви социален живот е бъде предпоставка за появата на нови шансове и възможности.

Повечето ваши разходи през седмицата ще изискат от вас по-голямо планиране и обмисляне на нещата, за които ще ви предстои да похарчите пари.

Внимание ще изискат ваши действия свързани с финансови документи, опазването от кражба на лични данни, банкови карти и др.

В семейните ви отношения различни несподелени неща могат да предизвикат съмнение или недоверие в действията на човек от семейството ви.

През седмицата може да преживеете лично удовлетворение от успешното развитие или завършек на един ангажимент, проект или преместване.

В личен план не се скъпете да раздавате любов и ведро настроение на хората около вас. Обратното, което ще получите ще ви изненада приятно.Най-добрите подаръци за твоите любими хора

Момчетата и момичетата от този зодиакален знак ще са емоционално нестабилни през тези седем дни. Причината ще се крие в нестабилна любвна връзка, семейни отношения или напрежение в училище, на работното място и т.н.

Трудно ще реализирате личните си планове, но това не бива да ви обезкуражава, а да бъде причина да покажете воля и амбиция за тяхното осъществяване.

Мъжете ще се наложи да покажат, че могат да бъдат истинска опора за хората от семейството си, тъй като предстоят няколко важни преживявания през тази седмица. Възможно е да възникнат различни поводи за събиране, различни ситуации, които да изискат от вас да дадете мъдър, практичен съвет или да помогнете на някого в нужда.

Жените ще са склонни да действат прибързано, емоционално, необмислено. За някои от вас това може да се окаже добър ход, на за други загубата ще е неприятна. Съобразявайте се винаги с реалностите около вас и най-вече със собствените си възможности. Вероятни са допълнителни доходи в бюджета ви от различни източници.

Коментари

Новини Варна