IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:10 | 17 август 2024
Обновен: 19:41 | 11 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Козирог

Бъдете предпазливи и си дайте повече време за размисъл преди да вземете някакви важни решения

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Козирог

През седмицата от 19 - 25 август бъдете предпазливи и си дайте повече време за размисъл преди да вземете някакви важни решения. Тези важни решения преди всичко ще имат някаква връзка със семейството ви или с роднини.

Поради тази причина те не трябва да бъдат единствено ваши, а да се обсъдят с всички в дома ви. Не налагайте волята си! Разговаряйте и търсете най-доброто за всеки един от вас.

През седмицата ви предстоят важни събития свързани с роднина или приятел, който живее в друго населено място или зад граница.

Могат да възникнат неочаквани ангажименти с документ или информация свързана с юристи, нотариуси и др.

През седмицата ще преживеете изненада свързана с пътуване. Може неочаквано да тръгнете на път или някой неочаквано да дойде в дома ви.

Ще запомните този период със специално събитие свързано с близки хора, които не живеят с вас.

Ще преживеете среща с приятели, които ще бъдат притеснени около едно неприятно събитие в семейство си.

Нестабилни и деликатни ще бъдат лични или романтични отношения с човек, с когото имате връзка от скоро.

Момчетата и момичетата ще преживеят седмица, която ще остави следа в живота ви. Не се колебайте да грабнете всяка нова възможност или шанс, които живота ще ви предложи. Повечето от вас ще имат повече професионални, учебни или бизнес задължения. За вас това ще бъде време, в което ще трябва да използвате всяка възможност да стабилизирате позициите в училище, университета или в кариерата си и да докажете способностите си.

Мъжете ще преживеят различни емоции свързани с важна комуникация с хора отблизо или отдалеч. През седмицата една от големите ви надежди или планове ще бъде свързана с предложение или документ, като тези неща ще имат най-доброто за вас развитие.

Вероятни са неприятности или спорове с дете или млад човек, който живее на разстояние от вас. Ще преживеете конфликт с роднина или приятели поради възникване на някакво съмнение или недоверие относно определено действие и др. През седмицата ще имате повод за радост в личен план поради неочаквани финансови приходи, получаване на добри новини свързани с предстоящи доходи, плащания и др.

За жените ще има интересно присъствие в дома на жена или нейните действия ще повлияят благоприятно на домашните ви дела.

През седмицата ще очаквате събиране, което ще изиска подарък или специален жест от ваша страна. Ще имате възможност да финализирате разговори или да сключите договор от имуществен или имотен характер. През седмицата ще ви се наложи да довършите под напрежение дела, започнати през последните месеци. Изненадите, които ще възникнат в живота ви през седмицата ще форсират развитието на определени събития.

Мнозина ще планират или ще присъстват на важни срещи, на които ще се дискутират бъдещи действия в семейството или в работата.

Коментари

Новини Варна