IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:09 | 17 август 2024
Обновен: 16:22 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Стрелец

Ще имате един благоприятно време за пътуване, особено ако целта му е важна за вас и не е само за почивка

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Стрелец

През седмицата от 19 - 25 август могат да ви изненадат и озадачат преживявания свързани с повтарящи се или странни сънища, видения или предчувствия свързани с хора от Отвъдното. Възможно е това да са хора, които са били ваши роднини, приятели, съседи или просто познати.

Здравословното състояние на роднина или приятел ще предизвика безпокойство или объркване. Какъвто и да е проблема, той не е започнал вчера и няма да се разреши утре.

През тази седмица ще имате интересни срещи или контакти с приятел или бизнес партньор, който живее или работи в друго населено място.

Ще имате един благоприятно време за пътуване, особено ако целта му е важна за вас и не е само за почивка.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за нова любов или ново романтично запознанство. Не е важно дали има бъдеще, а какво ви предстои да преживеете заедно...

Любовния живот на жена, която е ваша роднина или приятелка, ще бъде повод за разговори и интересни преживявания.

През седмицата ще имате поводи за срещи, събирания с хора, които са ваши роднини, приятели, съмишленници в някаква обществена или политическа кауза.

Някой ще ви изненада с присъствието си на едно такова мероприятие.

През седмицата ще бъдете поканени на събитие, което ще изиска подарък или някакви предварителни приготовления.

Ще ви зарадва гостуване в дома ви на хора които не сте виждали от дълго време.

Използвайте тези седем дни за своето професионално стабилизиране и израстване в кариерата. Сега с лекота ще усвоявате нови знания и умения. Вероятни са възможности за промяна в позицията ви или разширяване на отговорностите и задълженията, които имате в работата си.

За момчетата и момичетата това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа или за нова форма на образование. През тази седмица ще сте съпричастни към семейните проблеми на приятели, които ще преживеят различни трудности. Те могат да бъдат от здравословен характер, да касаят техния начин на живот или да са свързани с някакъв инцидент. През тази седмица ще разберете, че някои събития от миналото ви, които сте смятали като пропуснат шанс, не са се реализирали за да ви съхранят от неприятности в настоящето.

Мъжете ще имат благоприятно време за уреждане на документи свързани с жилище, в което живеете или което притежавате, за покупка или продажба на имот и др. Възможно е да получите неочаквана придобивка, наследство или подарък. В любовния си живот ще трябва да бъдете по-внимателни в отношенията с партньора си и да не изисквате неща, които в момента са невъзможни. Ако възникнат неприятности, в повечето случаи те ще бъдат плод на вашето желание да контролирате връзката ви, натиск да се изпълни на всяка цена ваше желание и др.

Жените ще могат да се възползват от възникването на нови възможности свързани с кариера или бизнес. През този период ще ви се наложи да вземате бързи решения и да действате без да отлагате ангажиментите си.

През тази седмица ще срещнете затруднения при разрешаването на някои битови или имотни проблеми. Вероятно за някои от тях ще трябва да изчакате възникването на определени обстоятелства.

Коментари

Новини Варна