IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:07 | 17 август 2024
Обновен: 23:16 | 11 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Везни

През тази седмица ще имате грижи или разходи свързани със здравето на роднина

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Везни

През седмицата от 19 - 25 август носи различни ситуации или промени свързани с вашата работа или бизнес. Възможна е смяна на позицията ви там, отпуск свързан с летния сезон или успех в едно ново начинание, обучение.

Възможно е издигане там, където работите в момента или възлагане на нови по-големи отговорности.

През този период ще ви притесни поведението на човек от кръга ви роднини или приятели. Ще ви объркат решенията, които тази личност ще вземе през тези дни.

Една житейска драма в живота на хора, които познавате лично, ще ви натъжи или ще ви ангажира с някаква помощ. Това събитие ще бъде причина за размисъл върху някои житейски истини, които понякога забравяме.

През тази седмица ще имате грижи или разходи свързани със здравето на роднина.

Мнозина ще се зарадват на неочаквана печалба или на появата на възможност за публична изява.

Любовния ви живот ще е непредсказуем. Ще възникне ситуация, която ще е изпитание за вашите чувства и за доверието помежду ви.

Момчетата и момичетата няма да могат да постигнат много успехи през този период.

През повечето дни ще сте ангажирани с рутинна работа, с ангажименти, които все още са актуални и непреключени.

Някои от вас ще имат желание да прекарат повече време в дома си през тези дни.

Мъжете ще се наложи да проведат сериозен разговор или среща с мъж където ще се обсъждат различни важни за семейството въпроси. Възможно е да изискате някакви конкретни действия или решения от тази личност, но може да имате нужда от съвет или подкрепа при реализацията на важен за семейството план. През тази седмица различни събития в живота на близки хора ще дадат позитивно или негативно въздействие върху вашия живот.

Жените ще преминат през интересна, успешна и запомняща се с различни събития в седмица. Това ще бъде важен период за реализация на ваши планове, тъй като хора и обстоятелства ще бъдат на ваша страна и ще ви помагат по различен начин. През тези седем дни ще може да разчистите някои стари проблеми, притеснения, да реализирате ваша стара идея или план и др.

Коментари

Новини Варна