IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Хороскопи
00:06 | 17 август 2024
Обновен: 06:42 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Дева

През този период ще можете да вложите пари в нещо ново или да се зарадвате с по-голяма от инвестираното печалба

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Дева

През седмицата от 19 - 25 август бъдете внимателни във финансовите си дела, тъй като са вероятни неочаквани финансови отношения, с човек, когото в момента не познавате, или с когото в момента нямате контакти от финансов характер. Като цяло тази седмица ще бъде интересна за вас във финансов план.

През този период ще можете да вложите пари в нещо ново или да се зарадвате с по-голяма от инвестираното печалба.

Ще се зарадвате на финансов успех или придобивка, която ще дойде чрез ваш брачен или интимен партньор.

През този период може да получите дадени преди време пари на заем като услуга, или други неочаквани пари, които ще имат някаква връзка с миналото ви.

През тези седем дни ще бъде важно да запазите реализма си, да не се залъгвате с илюзии, с очаквания, които е невъзможно да реализирате на този етап.

Ще възникнат изненади на работното ви място, които може да са в основата на различни благоприятни и неочаквани ситуации.

Може да възникне възможност да кандидатствате за нова позиция, за нова работа, да вземете участие в нов проект, специализация и др.

Момчетата и момичетата ще имат доста ангажименти за довършване изостанали поради различни причини през предишните няколко седмици.

Възможно е да преживеете по-чести моменти на колебания или несигурност преди да предприемат конкретни стъпки към промени или нововъведения в живота. Една неприятна новина може да ви разстрои за дълго време.

Мъжете ще преминат през седмица изпълнена с много ангажименти и задачи, за които ще имате съвсем кратко време за изпълнение. Необходимостта от организация ще бъде много по-важна отвсякога. Успеете ли да организирате добре ежедневните си задачи, то тази седмица ще ви зарадва с един заслужен успех, включително и във финансов план. Ще бъде добре въпреки по-голямата си ангажираност да намирате достатъчно време за почивка, за да не възникнат някои неприятни здравословни неразположения.

Жените ще търсят нови начини за реализация, включително с вече започнати ангажименти или проекти. На преден план ще излязат и някои ваши планове свързани с дете или внуче, за тези от вас, които имат такива. Важността на седмицата ще бъде видима в почти всички сфери от живота ви. Преди всичко влияние върху събитията може да има чрез едно пътуване или чрез хора от различни разстояния. Не са изключени конфликти, но разбира се както винаги те са нежелателни. През тази седмица някои от тях могат да прераснат в истинска буря и да разрушат неочаквано важни за вас отношения.

Коментари

Новини Варна