IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Хороскопи
00:05 | 17 август 2024
Обновен: 16:48 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Лъв

През седмицата може да направите погрешен избор на покупка, възможни са битови проблеми

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Лъв

През седмицата от 19 - 25 август ще ви бъде интересно да следите или да бъдете съпричастни по някакъв начин към любовните преживявания на ваш роднина или приятел. Може този човек да има нужда да споделя своите мисли и чувства с някой и вие да бъдете правилния човек за това.

През седмицата може да направите погрешен избор на покупка, възможни са битови проблеми в дома или други затруднения от материален характер.
През тази седмица бъдете предпазливи с новите познанства или с контактите си с непознати хора. Преди всичко избягвайте да споделяте лична информация, нещо с което някой може да злоупотреби.

В същото това време избягвайте да се самоизолирате, защото това също няма да бъде във ваша полза.

Конфликт в семейството ще приключи с намирането на добро решение по спорния въпрос. В някои случаи решението може само да се появи от само себе си, без каквато и да е било външна намеса.

Тази седмица ще бъде сложна и напрегната за тези, на които им предстои сватбено тържество. Напрежението ще може да предизвика конфликтни ситуации, чието развитие ще е непредсказуемо.

Разкриването на тайни или задкулисни действия не само ще постави на изпитание семейни или приятелски отношения, но може да е причина за раздели или сериозно влошаване на отношенията ви.

През седмицата вниманието ви ще ангажира уреждането на един финансов документ. Възможно е да получите предложение свързано с пари или с допълнителен доход.

Възможно е получаване на пари от човек или институция от друг град или държава.

През тази седмица момчетата и момичетата ще планират или реализират едно важно пътуване. То определено ще е свързано с желанието ви да започнете нещо ново, да реализирате свой нов план или да отидете на място, където не сте били преди.

Като цяло тази седмица ще бъде благоприятно време за пътуване и за срещи с хора от други градове, села или държави.
През тези седм дни мнозина ще разберат за събитие свързано с предишни ваши приятели или с предишна ваша романтична връзка. Дали това ще ви зарадва или не, за всеки ще бъде индивидуално.

В емоционален план тази седмица ще бъде непредсказуем период за мъжете, с вероятност за изпитания и напрежение в настоящата ви връзка.
Едно от неочакваните събития през тези седем дни може да бъде свързано с работата или образованието на човек от семейството. Възможно е да вземете внезапно решение за някакъв ремонт или промяна в дома ви. Тази седмица ще бъде благоприятно време за развитие на бизнес от дома, за онлайн бизнес и др. Тези дни ще бъдат благоприятни за вас по отношение развитието на финансовите ви дела. Ще имате възможности за по-добри доходи, за получаване на пари, които са се забавили досега поради някаква причина и др.

През тази седмица жените ще имат интересни отношения с хора от друго населено място или държава. Като цяло сега ще имате полезни разговори или срещи с хора от друго населено място. Възможна е материална награда или материална печалба от игра на късмета. През тези седем дни ще сте влюбчиви, чувстителни, което може да ви направи атрактивни за противоположния пол. Не губете обаче почва под краката си, ако събитията в личния ви живот имат развитие, което е противоположно на вашите очаквания. Събитията през тези седем дни ще изискат от вас да бъдете много по-комуникативни. Развитието на някои ситуации ще изискат повече социални умения от вас. Ще присъствате поне на едно важно събиране през тази седмица.

Коментари

Новини Варна