IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Хороскопи
00:04 | 17 август 2024
Обновен: 12:33 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Рак

Настроението ви ще се влияе от различни новини или събития

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Рак

През седмицата от 19 - 25 август настроението ви ще се влияе от различни новини или събития, които ще ви накарат да се чувствате на моменти подтиснати, с желание за самоизолация от околните. Всъщност вие се нуждаете от време да се освободите от насъбралото се напрежение вътре в самите вас, да заредите батериите си, за да продължите към нови дела.

Вероятно ще възникнат грижи свързани със здравето или професионалните проблеми на човек от кръга ви роднини или близки приятели.

От друга страна тази седмица ще бъде един важен период за вашето духовно израстване. Затова изпозлвайте тези дни за занимания свързани с духовна и научна дейност, литература, публицистика, рисуване и др.

Седмицата носи вероятност за пътуване по работа или с друга определена цел.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за развитие на финансовите си дела, но само ако не допуснете определен, целенасочен натиск върху тях.
Ако ви се налагат контакти с учреждения или инстанции, делата ви ще се развият по един добър за вас начин.

През седмицата ще може да разчитате на подкрепа от роднини, ако възникне нужда от такава.

През тези дни бъдете внимателни със съвети или предложения, които получавате от приятели. Възможно е те да ви насочат към неразумни действия или разходи.

Новите интимни връзки едва ли ще имат дълготрайно присъствие в живота ви.

Нови познанства с хора от различни разстояния също ще продължат за кратък период от време и в повечето случаи ще са с някаква определена цел/задача.
Момчетата и момичетата ще имат важна среща, която ще бъде съпроведена с по-голямо напрежение или с по-големи очаквания относно резултатите от нея.
През тази седмица е възможно да имате грижи или други ангажименти свързани с болен роднина, приятел, колега. Възможно е вие самите да направите посещение при лекар или зъболекар.

Проблеми ще възникнат в живота на роднина или приятел, който в момента е на далеч от вас.

Добре е да знаете, че неприятностите, които ще ви натоварят през тези седем дни ще намерят своето разрешение вероятно още в рамките на този период. В голяма степен ще разчитате на собствената си интуиция, която ще ви насочва към правилни действия и решения.

През тази седмица ще постигнете успех, който ще премахне от плещите ви тревогите на стар проблем или на неприятни за вас отношения.

Мъжете ще имат разходи през тази седмица свързани със събитие в семейството: рожден ден, имен ден, годеж, сватба, раждане и др.
Тази седмица може да предизвика най-различни неприятни или неочаквани промени свързани с пътуване. Ще получите неочаквани новини за хора, които живеят надалеч от вас.Може да получите съобщение или информация, която ще сложи край на ваше очакване, план, желание свързано с пътуване. Ако все пак тръгнете на път внимавайте и се съобразявайте с правилата на движение по пътищата.

Жените да избягват да се ангажират с личните проблеми на хора от кръга приятели или роднини. Няма да ги разрешите, но може да провокирате неприятни сблъсъци. През тази седмица ще имате емоционални и запомнящи се съновидения свързани с хора от Отвъдното. През тези седем дни ще бъде добре за вас да се фокусирате много по-сериозно и отговорно върху финансовите си дела, източниците си на доходи, върху новите си професионални ангажименти или бизнес сделки. През тази седмица ще имате нужда и желание за повече любовни и интимни преживявания, независимо от семейното си положение.

Коментари

Новини Варна