IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Хороскопи
00:03 | 17 август 2024
Обновен: 16:22 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Близнаци

През седмицата ще преживеете радостни моменти свързани с покупка, придобиване на собственост, получаване на пари и др.

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Близнаци

През седмицата от 19 - 25 август ще възникнат неочаквани или интересни преживявания свързани с вашия професионален или обществен живот. През седмицата ще преживеете радостни моменти свързани с покупка, придобиване на собственост, получаване на пари и др.

Тази седмица носи вероятност да получите подарък или някакъв жест на внимание от страна на човек, който ви обича или има симпатия към вас.

Интересно развитие или по-силни емоции може да имате с една нова романтична връзка или среща.

Седмицата ще се запомни с приятно събитие свързано с жена, която е ваша роднина или приятелка.

През тези седем дни ще преживеете неочаквана среща или ще имате виртуален контакт с хора, които са присъствали в миналото ви.

През тази седмица повечето представители на знака Близнаци, ще са емоционални и нетърпеливи. Ще преживеете неочаквани промени в настроение, чувства или желания.

Качества, като толерантност и дипломатичност ще имат важно значение през тези дни.

Мнозина могат да правят смели планове за бъдещето си и да стартират тяхното осъществяване. Помнете главната промяна трябва да започне вътре във вас. Не игнорирайте опитите на други хора да разговарят сериозно с вас.

Момчетата и момичетата ще се вълнуват от различни събития в живота на момиче или на млада жена. Като цяло през тази седмица ще ви вълнуват повече събития в живота на хората около вас, отколкото това, което се случва във вашия личен живот. Разбира се, това може да се дължи на липсата на някакви специални преживявания във вашия личен живот и поради това вие ще търсите емоции извън вашия дом и семейство.

Мъжете ще се наложи да отидат тук и там, на различни места или институции, да се срещнат с различни хора или с представители на някакви фирми, организации и др. По-динамичното ви общуване през тази седмица няма да бъде свързано с разпиляване на време и енергия, а с целенасочено планирани срещи или разговори, които смятате важни за бъдещата ви реализация. През тези седем дни ще намирате достатъчно време за любовния си и интимен живот, независимо от семейното ви положение или възраст. Това ще бъде благоприятна седмица за първа романтична среща или за среща с жена, която живее на някакво разстояние от вас.

Жените ще са склонни да отделят повече време за разговори или преживявания с приятели или с приятни хора. Факта, че сте решили да отделите повече време за социални контакти ще ви се отрази добре и ще ви зареди с една по-добра енергия. През тази седмица обаче някои от вас ще преживеят раздяла с човек, с когото нямате кръвна връзка, а причините за това могат да бъдат най-различни.

Коментари

Новини Варна