IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:02 | 17 август 2024
Обновен: 19:26 | 11 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Телец

През седмицата може да ви се наложи да поискате помощ или съдействие от страна на роднина или приятел

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Телец

През седмицата от 19 - 25 август бъдете готови да вземете адекватни решения и да действате бързо и практично в дела свързани с пари. Може да ви се наложи да поискате помощ или съдействие от страна на роднина или приятел.

Флирт или кратка авантюра може да направи по-интересно ежедневието ви, но не всички ваши приятели ще приемат това с одобрение. Ако сте семейни, не си създавайте допълнителни проблеми.

През тази седмица някои от важните ви планове ще бъдат свързани с деца. Това ще бъде благоприятна седмица за работа свързана с деца.

През тази седмица ще имате по-трудни отношения с хора, които трудно ще променят своето мнение и трудно ще приемат чужди съвети или предложения.

Някои от изненадите през тези седем дни ще бъдат свързани с договор или с документ.

През седмицата може да ви се наложи да промените плановете си свързани с предстоящо пътуване или гостуване.

През тази седмица ще сте склонни да бъдете по-големи оптимисти за развитието на личните си и професионални дела.

Възможни са неочаквани или планирани ангажименти свързани с вашия дом, като различни подобрения, ремонти, повече домашна работа.

Момчетата и момичетата ще очакват телефонни разговори, срещи, представяния или изпити и въобще важни неща, които ще определят по някакъв начин тяхното бъдеще. Вашите успехи през тази седмица в голяма степен ще зависят от умението ви правилно да си организирате задачите и да не разпилявате вниманието си в различни посоки. Тези седем дни ще бъдат благоприятно време за пътуване, дори това да бъде на едно кратко разстояние от града, в който живеете. За вас ще бъде важно да осъществите някаква промяна и най-вече да имате по-чест контакт с природата.

Мъжете ще са подложени на някакъв стрес поради събитие или задачи, които ще трябва да приключат в кратък срок от време, а ангажираността ви в тях ще е твърде голяма. Възможно е да сте част от някакво обществено, публично събитие, в което да имате някаква отговорна роля. През тази седмица може да бъдете свидетели или да научите за някаква драма или инцидент в живота на хора, които най-вероятно познавате. През седмицата ще се ангажирате с важни задачи свързани с документи или договори, в които ще има някакви финансови параметри.

Жените ще са склонни да се затворят в себе си, да не споделят с другите своите емоции или преживявания, да се самоизолират от страх да не бъдат наранени от нечии груби думи или обноски. Има вероятност подобни настроения да бъдат предизвикани от интриги или злонамерени коментари от страна на други хора относно вашия личен живот. Всъщност, ако успеете да изградите достатъчно защитна стена за подобни влияния и атаки, ще може да преминете през една интересна седмица, в която да си осигурите достатъчно комфорт, особено в любовта.

Коментари

Новини Варна