IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Хороскопи
00:01 | 17 август 2024
Обновен: 06:35 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Овен

Предстоят ви някои важни решения или промени свързани със семейството

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 19 август - 25 август - Овен

През седмицата от 19 - 25 август ще получите важно предложение или новина, която ще е свързана с човек, когото познавате отдавна. Предстоят ви някои важни решения или промени свързани със семейството. За съжаление някои от вас ще преживеят лична, роднинска или приятелска семейна раздяла по различен повод.

През тези дни мнозина ще преживеят радостни събития свързани с по-малък брат или сестра, дете или внуче. Седмицата носи новина свързана с раждането или кръщенето на дете.

През седмицата ще възникне неочаквано разкриване на лъжа, измама и други подобни събития, които може да не ви касаят вас лично, но да са причина за сериозни проблеми в дома на роднини, приятели или познати.

През седмицата бъдете внимателни с кого пътувате и какво транспортно средство използвате.

Мнозина ще се зарадвате на новина, която ще получите от някой, който живее наблизо до вас.

Възможни са също така преживявания свързани с постигането на личен успех, получаване на награда, признание за вашите способности и др.

Момчетата и момичетата ще преминат през трудни моменти, в които от тях ще се изиска да вземат важно решение, да дадат конкретен отговор или категорично да реагират в една деликатна ситуация. Това ще бъде благоприятен период за промени, за развитие на лични дела и за едно ново начало.
Внимание през седмицата ще изискат вашите романтични или приятелски отношения.

Мъжете ще имат интересни и благоприятни възможности за развитие на личния си потенциал, за стабилизиране или прогрес в кариерата.

Разбира се, всичко ще зависи от собствените ви очаквания и способности да се изявявате и реализирате в една нова среда, съобразена с реалността, в която живеем. През тази седмица ви предстои полезна или важна за вас среща.

Жените ще се изправят пред необходимостта да вземат важни или отговорни решения. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело нека избягват да разчитат на обещанията на други хора. Трудности ще възникнат в отношенията ви с нови хора, които ще се появят през тази седмица или с такива, които бегло познавате.

Коментари

Новини Варна