IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
02:12 | 10 август 2024
Обновен: 04:41 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Риби

Водеща тема за вас може да бъде семейството, дома или приоритети, които включват недвижимо имущество

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Риби

Водеща тема за вас може да бъде семейството, дома или приоритети, които включват недвижимо имущество,  местоживеене.

Подобни теми изискват от вас концентрация,  мобилизация,  така че да се справите и да превъртите някой предизвикателства в полза.

Например,  ваши близки имат нужда повече от вашето внимание и подкрепа, но ако ви я дадете,  дори и това не винаги да е лесна задача,  тогава това ще има дълготрайно и позитивно отражение.

В друг вариант- може да се справите с битови, имотни казуси,  в такъв случай е полезно да делегирате отговорности,  да потърсите и откриете доверено лице,  на което можете да разчитате. Ще имате такава възможност…

Някой от вас може да се въвлекат  в конфликт на интереси,  с опасност от имуществени загуби,  имайте го предвид и се опитайте да избегнете подобна перспектива.

Дребни действия имат широко отражение върху семейни взаимоотношения, имотни казуси, место- живеене,  имайте го предвид и не губете крайни цели от поглед,  за да постигнете успехи или превъртите предизвикателства в полза.

В ежедневието се възвръщат теми   от миналото, понякога и с елемент на изненада.

Стари и неразрешени въпроси,  които се отнасят до работа и професионални отношения също се активират,  приемете случващото се като шанс да изправите евентуални пропуски и грешки и да получите по-добър резултат от преди.

Коментари

Новини Варна