IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
02:11 | 10 август 2024
Обновен: 05:05 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Водолей

Повечето от вас са силно концентрирани върху своя мечта

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Водолей

Повечето от вас са силно концентрирани върху своя мечта, нещо любимо, много ценно за тях и независимо дали това е творчески проект, чрез който ще изпъкнете,  ваш собствен бизнес или пък партньор,  дори пораснали деца,  ако имате такива.

За каквото и да става въпрос,  то ще изисква от вас инвестиция- чисто финансова или пък като време и отношение.

Налага ви се да обръщате повече внимание на любими хора, да ги подкрепяте или пък да намирате повече време и за развлечения.  Все пак трябва да внимавате,  защото подобни занимания с способни да ви дестабилизират финансово.

Все пак мнозина ще преосмислят въпроси като приходи и разходи,  но не позволявайте подобни теми да застават между вас и близките ви.

Между вас може да има и такива, които инвестират в собствен бизнес,  в себе си и бъдещи перспективен развитие. В такъв случай е полезно да бъдете по-умерени,  преценявайте внимателно всички разходи,  за да не се окаже на по-късен етап,  че са преувеличени или неправилни.

Периодът е важен или подходящ- да придобиете онова, което може да ви направи щастливи,  дори и това понякога да изисква от вас да платите някаква цена, буквално и в по-широк смисъл,  все пак вие ще прецените дали си заслужава и какво наистина желаете.  Сглобявайте една цялостна картина и в по-далечна перспектива,  за да не се изгубите,  образно казано. Дребни действия имат широко отражение,  имайте го предвид и насочвайте тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

Ваши партньори или хора от миналото напомнят за себе си,  понякога това мога да бъдат неразрешени въпроси, при мен е случващото се като право на втори опит,  така че да изчистите евентуални недоразумения,  ако е имало такива.

Коментари

Новини Варна