IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
02:10 | 10 август 2024
Обновен: 12:57 | 15 септември 2024

Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Козирог

Водеща тема за повечето от вас е професионалната реализация, връзки и договори

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Козирог

Водеща тема за повечето от вас е професионалната реализация, връзки и договори, които влияят на кариерното ви развитие и в по-далечна перспектива. Ежедневието ви може да е натоварено от доста ангажименти,  защото ескалират повишени изисквания, нови шефове, среда на съществуване или условия на труд.

Препоръчително е през настоящия период да избягвате конфликти,  които могат да ви нанесат щети.

Демонстрирайте най-доброто от себе си, вид мобилизация, концентрация ще е най-добрия повод да постигнете успехи,  да изпреварите конкуренти,  да излезете победители.

Понякога може да имате усещането,  че околните ви предизвикват и на практика може да е точно така. Правите анализ и не без причина-  на кого можете да разчитате.

Ако някой служебни контакти и договори са изчерпани,  тогава вие ще ги прекратите.

Мнозина правят задълбочен анализ- как да продължат напред и в чисто професионален аспект,  така е и правилно,  за да се измъкнете от известно напрежение,  така че да получавате по-добри резултати в бъдеще.

Хубаво е да бъдете и по-внимателни към здравето си,  не се претоварвайте,  въпреки че е хубаво да сте физически по- активни,  за да канализирате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

Възможно е да се активират неразрешени въпроси от миналото,  които касаят общи ресурси, между вас и ваши партньори или хора,  с които имате общи интереси,  понякога това могат да бъдат и наследствени дела  или пък- взаимоотношения с финансови и държавни институции. Приемете случващото се като право на втори опит, за да изправите евентуални грешки и пропуски,  за да сте по-стабилни финансово.

Любовта се влияе силно от евентуални пътувания,  общи интереси или поглед в по-далечното бъдеще,  всичко това подпомага или оздравява  сърдечни връзки.

Коментари

Новини Варна