IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
02:09 | 10 август 2024
Обновен: 11:52 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Стрелец

Във фокус са важни за вас отношения,  партньорски връзки,  лични и делови

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Стрелец

Във фокус са важни за вас отношения,  партньорски връзки,  лични и делови. Задавате дългосрочни тенденции  във взаимоотношенията си,  понякога това ще изисква по-висока адаптивност от ваша страна,  до за компромис и разбиране,  дори взаимопомощ.

Дребни ваши действия ще имат широко отражение върху връзките ви,  имайте го предвид и насочвайте тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока. Периодът е отличен да изчистите някои недоразумения,  които са се натрупали между вас  и любим човек. Ако живеете с вашия партньор,  тогава не позволявайте- битовизми,  ангажименти по  принуда и задължение  да застават между вас. Може да прекарвате повече време навън, да делегирате отговорности или пък да  заложите на търпението  и самото време,  което винаги разрешава всичко  и го слага  на  най-подходящите и правилни места  в живота ни.

Все пак член от вашето семейство може да има нужда повече от вашето внимание,  а след като вие го дадете-  това може да се превърне в стабилна база  на успехи,  така че в бъдеще да се радвате  на стабилно  и задружно семейство или пък да имате на кого да разчитате…

Някой от вас трябва да се справят с битови и имотни казуси, внимавайте ако се налага по дялба на имущество,  бъдете изрядни в документи,  вглеждайте се в подробности.

Членове на семейството, ваш партньор- мога да преобразят ваши бъдещи перспективи на развитие, да завъртят колелото на съдбата, образно казано. Част от случващото се може да е извън контрола ви, но друго- вие ще насочвате,  дайте най-доброто от себе си,  реагирайте справедливо  и отговорът, резултатът,  ще са същите.

Повечето от вас демонстрират най-доброто от себе си,  не губят целите си от поглед,  успяват да се сдобият с популярност  или да привлекат на своя страна силен партньор, на когото могат да разчитат и който е способен да ги превърти нагоре  към вашите мечти.

Ако някой различия между вас и ваш партньор са непреодолими,  тогава вие ще прекратите тези отношения  или нищо вече няма да е същото,  случващото се ще има широко отражение.  Имайте го предвид и насочвайте тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока. Припомням,  че на този етап от вашия живот- всички възможности се отключват  чрез сътрудничество и подкрепа,  приоритетно от ваши партньори лични или делови,  дори и това понякога да изисква доза компромис,  в рамките на уместното разбира се.

В чисто професионален аспект могат да се възобновят  стари и неразрешени въпроси,  приемете това като право на втори опит,  така че те да се изчистят.

Ежедневието е изпълнено с изненади или извън обичайния ритъм,   така че планувайте делата си  съобразно това.

Коментари

Новини Варна