IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
02:07 | 10 август 2024
Обновен: 05:44 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Везни

Трябва да направите важен избор, понеже ви застигат неразрешени въпроси

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Везни

Склонни сте да анализирате миналото над обичайното, защото трябва да направите важен избор, понеже ви застигат неразрешени въпроси, или пък трябва да се съобразявате с външни фактори и това ви подтиква  да правите ретроспекции,  да вземате решения.

 Мнозина са силно концентрирани върху по-далечни перспективи на развитие и така е правилно,  за да не се изгубите,  образно казано и да  предпочетете  най-подходящата посока за вас.

Хора стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл- обсебват вниманието ви,  оказват ви силно,  а понякога и превратно значение.

Ежедневието е извън обичайния ритъм, поради пътувания, принудителни командировки или пък- необходимост да се адаптирате към нови и по-високи изисквания, условия на труд.

Някой от вас ще посетят курсове или ще обогатят своите знания, ще повишат квалификацията си,  за да се справят с текущи ситуации и да излязат победители.

Ако настоящата ви работа  е прекалено напрегната,  тогава вие ще прекратите служебни контакти и договори,  които са изчерпани.

Някой от вас може да решат да пътуват,  да променят средата си на съществуване, за да разширят хоризонтите си или да получат варианти за развитие.

Все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни на път…

Пазете се от спорове,  които могат да прераснат в юридически казуси и да се провлачат дълго.

Разрешаването на спорни, имотни или наследствени дела  протича с елемент на изненада,  така че трябва да бъдете изрядни в документи,  да бъдете на щрек за подробности.

Ревизирате чувства,  любов, преоценявате всичко ценно за вас и то придобива нова стойност.  Черпите знания и усещания от дълбините на вашата душа,  може да имате предчувствия,  които ви насочват.

Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любими хора.

Ако в някой случай това не е така, анализирайте в дълбочина, проследете  причинно-следствени  връзки,  за да отстраните от корен евентуални слабости,  ако това е възможно и не са преминати определени граници.

Коментари

Новини Варна