IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
02:03 | 10 август 2024
Обновен: 11:57 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Близнаци

Вие сте в ключов период относно вашето кариерно развитие или социален статус

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Близнаци

Вие сте в ключов период относно вашето кариерно развитие или социален статус, понякога брачни отношения, като минимум  репутация и обществено положение. Добрата новина е, че имате способността  да влияете на тенденциите, на крайния резултат, на околните, над обичайното. Това е сила и отговорност.

Ще изпитвате силно желание  да се справите с трудност, спирачка или ограничение от миналото,  които пречат на чувството ви за щастие или пълно удовлетворение, на вид успехи. Сега действително може да превъртите определени ситуации във ваша полза, в този процес понякога ще ви се налага да променяте вашата стратегия, внимателно да анализирате миналото, за да получите по-добър резултат от преди, така че да разчупите статуквото, да преодолеете определени граници и спирачки.

Миналото ви за стига чрез конкретни хора, които напомнят за себе си или пък това са неразрешени въпроси,  които ескалират и изискват този път  да се намери изход, вариант. Всичко това влияе на ваши взаимоотношения, договори, среда на съществуване.  Става ясно в значима степен- кои ще останат в живота ви и кои в миналото.

Повечето от вас ще решат да обединят усилия с хора,  които могат да допринесат за благоденствието им и така е правилно,  а понякога и необходимо условие,  за да продължите напред.

Любовта е на заден план или се тества за здравина,  внимавайте дори и несъзнателно да не наранявате хора,  които иначе трябва да обичате.

Коментари

Новини Варна