IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
02:02 | 10 август 2024
Обновен: 18:07 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Телец

Изглежда, че финансовото ви състояние продължава да бъде в много силен фокус

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 12 август - 18 август 2024 - Телец

Изглежда, че финансовото ви състояние продължава да бъде в много силен фокус,  нека тази силна концентрация  бъде в посока,  която ще доведе до стабилизация и обогатяване,  а не напрежение и недоразумения между вас и вашата среда на съществуване, най-близки хора. В оптимален случай,  вие ще канализирате тази мощна енергия в демонстрация на ваш талант,  качества, опит и авторитет,  така че да се справите с повишена конкуренция,  да отговорите на подобни изисквания, да преодолеете трудност и да излезете победители.

Ако в някой случай това е невъзможно, преобладава напрежението  или недоразумения между вас и хора,  които влияят на  материалното ви положение,  тогава вероятно ще се наложи вие да прекратите съответни контакти или направо да се преместите на друго и по-благоприятно място, където ви ценят.

Някой от вас просто ще преосмислят теми като приходи и разходи, за да избегнат евентуална дестабилизация…

Променя се благосъстоянието ви, онова, което имате в по-широк смисъл и сега с вашите действия и решения въздействате на всичко това над обичайното. Включете се активно в тези процеси, за да не изгубите контрол над тенденции.

Все пак е препоръчително да внимавате,  така че подобни материални теми да не застават между вас и  близките ви, онези,  които обичате.

Ако в миналото е останало нещо неразрешено,  което касае вашият дом, недвижимо имущество, местоживеене или семейство,  сега то ще се активира отново,  действайте различно,  за да получите по-добър резултат от преди,  това ще има широко отражение и за в бъдеще,  ако не веднага,  то и през септември.

Коментари

Новини Варна