IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
02:10 | 3 август 2024
Обновен: 21:39 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 5 август - 11 август 2024 - Козирог

Ежедневието на повечето от вас е натоварено с ангажименти над средното ниво

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 5 август - 11 август 2024 - Козирог

Ежедневието на повечето от вас е натоварено с ангажименти над средното ниво,  това ви помага да извършите положителни трансформации на работното си място или буквално в ежедневието.

Някой от вас ще бъдат силно стимулирани да дават най-доброто от себе си- от повишена конкуренция, изисквания, а понякога и не доброжелатели.

В обективно сложна обстановка през настоящата седмица и в различна степен до края на август- вие ще можете да излезете победители като разчитате на подкрепа от страна на хора,  с които може да си бъдете взаимно полезни,  да обедините усилия.

Някой от вас ще повишат доходите си,   защото са успели да открият опека и най-верния подход към хора и институции,  които допринасят за благоденствието им.

Все пак между вас ще има и такива,  които ще прекратят дългосрочни договори и служебни контакти, които са изчерпани.  Все пак в  миналото ще останат само онези,  които са безперспективни.

Препоръчително е почти през целия август и в различна степен да се пазите от конфликти приоритетно на работното място,  въпреки че може да е с личности от най-близкото ви обкръжение, включително роднини, братя или сестри, ако имате такива,  защото може да се провлача дълго и със съответните последици.

Общуването с хора,  които са стоящи далеч от вас, ви разтоварва…

Демонстрацията на висока квалификация  също е повод за успехи.

През настоящия период преосмислите приходи и разходи,  отношения с хора,  които влияят на благоденствието ви. Получавате шанс да се върнете назад към миналото,  за да получите по-добър резултат от преди.

Коментари

Новини Варна