IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
02:08 | 3 август 2024
Обновен: 07:25 | 15 септември 2024

Седмичен хороскоп 5 август - 11 август 2024 - Скорпион

Вие сте в процес на трансформации на вашия социален статус и обществено положение

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 5 август - 11 август 2024 - Скорпион

Вие сте в процес на трансформации на вашия социален статус и обществено положение,  а посоката е много зависи от подкрепата на партньори,  лични или делови,  финансови и държавни институции.

Добрата новина е,  че повечето от вас ще има на кого да разчитат, ще могат да превъртят всякакви предизвикателства в полза и дори да се изкачат по йерархичната стълбичка или пък- да извършат положителни промени, които касаят социалния статус,  обществено положение,  високи и честолюбиви планове.

Понякога може да ви изглежда,  че трябва да платите някаква цена,  за да получите желанието и на практика ще е точно така. Почти през целия август  мнозина  ще трябва да полагат усилия,  за да преодолеят предизвикателство,  все едно сте в трансформиращ период,  в който имате избор и шансове, но не даром.

Може да ви се налага да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно или пък да платите цена за набелязаното,  буквално и в по-широк смисъл.

Въпреки всичко, усилията на повечето от вас ще бъдат възнаградени и вие може да постигнете дълготрайни успехи, на които после да разчитате през следващите месеци и дори години.

Мнозина се радват на приятелска компания, имат на кого да разчитат, да разнообразят или освежат ежедневието си.

Сърдечните отношения  се тестват за здравина или пък ваши близки и любими хора имат нужда повече от вашата подкрепа- морална или чисто финансова, вие ще прецените как да реагирате.

Коментари

Новини Варна