IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
02:03 | 3 август 2024
Обновен: 23:14 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 5 август - 11 август 2024 - Близнаци

Инициативността ви през тази седмица ще е доста висока

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 5 август - 11 август 2024 - Близнаци

Инициативността ви през тази седмица ще е доста висока,  вашата социална активност ще се усилва в пъти. Вие ще усещате,  че чрез общуване- може да постигнете успехи,  на които после да разчитате през следващите месеци и дори години.

Често ще играете ролята на лидери,  посредници,  необиколим фактор за околните.

Това е чудесен период да преговаряте за интересите си,  да създавате и укрепват и връзки,  които ще се превръщат в мост към вашите успехи.

Меркурий,  вашият покровител се обръща в ретрограден на пети август и ще остане ретрограден до 28 август. През това време вие ще се стремите да си върнете някакъв шанс от миналото или пък да изправите грешки,  ако има такива,  а те засягат важни за вас контакти и договори…

В някои случаи ще се налага действително да разрешавате спорни теми от миналото,  получавате възможност да действате и различно,  за да получите по-добър резултат от преди.

През настоящата седмица и в различна степен през целия август- вие може да сте изправени пред задачата да преодолеете някакво предизвикателство,  което е свързано с ключови приоритети- кариерно развитие,  репутация,  че и брачни отношения. Може да се справите с това и да го насочите в желано от вас направление като разчитате на вашия интелект и убедителност.  Ако все пак и в някой случай- възможности са изчерпани,  тогава вие ще прелистите нова страница в живота си и ще го преобразите,  ще се насочите към нещо друго и по-перспективно,  ще оставите в миналото онова,  което не кореспондира с вашите високи и честолюбиви планове,  изчерпано е и т.н.

Коментари

Новини Варна