IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
02:01 | 3 август 2024
Обновен: 01:29 | 16 септември 2024

Седмичен хороскоп 5 август - 11 август 2024 - Овен

Най-добре ще се развиват онези от вас, които имат собствен бизнес

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 5 август - 11 август 2024 - Овен

Почти през целия август вие ще проявявате висока социална активност, защото около вас има личност,  която ви вдъхновява,  разпалва ентусиазма ви, амбициите ви. Понякога това може да бъде и конкретна цел,  която е много силна и може да сбъдне ваше съкровено желание,  но това може да се случи като преговаряте за интересите си,  изказвате мисли и идеи,  които могат да бъдат подкрепени от страна на близки и любими хора или пък такива,  с които имате общи интереси.

Най-добре ще се развиват онези от вас, които имат собствен бизнес или са превърнали своя хоби в професионална реализация.

Информационният поток е доста усилен,  а комуникацията ви носи ценно знание,  постепенно пред вас се оформя някаква истина,  която ви кара да размишлявате- с какво си заслужава да продължите напред или пък трябва да оставите в миналото, това мога да бъдат конкретни връзки или договори,  ваши проекти,  при всеки е различно.

Ако определени контакти са изчерпани и само ви натоварват,  ако някой намерения не могат да се осъществят,  тогава действително ще бъде по-добре да ги оставите зад гърба си.

Въпреки всичко,  може да ви се налага да преодолявате предизвикателство,  все едно определени и неразрешени въпроси от миналото застават на пътя ви,  а вие трябва да реагирате.  Вече казахме,  че като разчитате на подкрепа,  убедителност,  получавате вид одобрение- вие може да постигнете много или всичко. Ако в някой случай това не е така,  тогава вие трябва да оставите нещо да си отиде,  за да може да прогресирате напред…

Любовта е хладна,  филтрира се от разума,  от критични и практични оценки,  не като вас да има положителен и оздравителен ефект,  така и ще бъде,  ако разумът не противостои не чувствата.

Коментари

Новини Варна