IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
02:11 | 13 юли 2024
Обновен: 09:27 | 7 септември 2024

Седмичен хороскоп 15 юли - 21 юли - Водолей

Някои от вас може да се отдадат на хоби,  което е и професионална реализация

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 15 юли - 21 юли - Водолей

Периодът е отличен да хармонизирате и подобрите сърдечни връзки с ваш партньор или е пораснали деца. Въпреки повишената натовареност, повечето от вас ще намират време и за развлечения, които ще ви зареждат с положителна енергия.

Някои от вас може да се отдадат на хоби,  което е и професионална реализация, други ще изпъкнат със свои талант и изобретателност, популярността им ще нарасне, понякога и по един бърз и неочакван начин.

През цялата седмица ще ескалират изненади-  като новини и известия, голяма част от тях ще ви зарадват, ще сбъднат съкровено желание. Все пак може да има и такива, които не са твърде по вкуса ви, нека това да се превърне в повод да вземете съответни мерки, така че да не позволявате бъдеща дестабилизация.

Общуването е проводник на промени, концентрирайте се върху това и насочвайте процеса в оптимално позитивна за вас посока като си избирате хората, които допускате до себе си, евентуални словесни битки, на които да отговорите и да излезете победители.

Пазете се от недоразумения на работното място или с хора,  с които работите, ако в някой случай това е невъзможно, тогава може да прекратите служебни контакти или пък договори, това ще бъде само с онези, които нямат място в бъдещото ви развитие.

Около вас има хора,  които много силно ви подкрепят и допринасят за чувството ви на щастие.

Чудесен период да укрепите семейството си или пък да се справите с битови и имотни казуси.то държите.

Коментари

Новини Варна