IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
02:09 | 13 юли 2024
Обновен: 04:24 | 4 септември 2024

Седмичен хороскоп 15 юли - 21 юли - Стрелец

Хубав период да подействате добре на здравето си

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 15 юли - 21 юли - Стрелец

Ежедневието ви е натоварено от множество ангажименти,  част от които са допълнителни  или непредвидени.  Все пак това може да е повод да подействате добре на доходите си,  защото се справяте отлично, отхвърляте всички дела и те се възнаграждават или пък се справите с повишена конкуренция…

Каквото и да е,  вие може да постигнете значими успехи и в чисто професионален аспект, които да се превърнат в едно голямо ново начало или пък да разчитате на постиженията си и в бъдеще,  през следващите месеци,  а може и повече.

Ако на работното ви място са необходими промени, сега те ще се отключат, а вие трябва да се впишете в тях  като демонстрирате най-доброто от себе си и проявите повишена инициативност,  ако желаете разбира се.

Подходящо време да си потърсите и намерите нещо друго и подходящо за реализация,  ако настоящата не ви удовлетворява.

Ако това не е ваша тема,  тогава ще се справяте добре с домашни, битови или лични приоритети,  а това ще се превръща в повод за една стабилна база,  върху която може да надградите всичко останало.

Хубав период да подействате добре на здравето си,  но е препоръчително и да се пазите от инциденти,  особено на път,  но не само.

В любовта всичко е наред,  радвате си на взаимност и споделени чувства,  надграждате и обогатявате отношенията си.  Ако сте сами,  може да срещнете подходящ партньор и ако започнете връзка сега,  има вероятност тя да е доста перспективна.

Коментари

Новини Варна