IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
02:06 | 13 юли 2024
Обновен: 04:24 | 4 септември 2024

Седмичен хороскоп 15 юли - 21 юли - Дева

През тази седмица може да осъществите желание,  към което сте се стремили дълго

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 15 юли - 21 юли - Дева

През цялата седмица ще се чувствате предизвикани да действате различно, за да се справите с някой външни предизвикателства. Хора, стоящи далеч от вас, може да обсебват вниманието ви, да са проводник на изненади, но посланията не са еднозначни- някой ще ви изненадват приятно, а други - точно обратното.

Имате възможност да превъртите всички предизвикателства в  полза като демонстрирате висока квалификация,  общувате с подобни личности,  пътувате, разширявате хоризонтите си на влияние като комуникирате с повече хора.

Вашата популярност може да нарасне, имате уникален шанс  да заемете по-престижни обществени позиции,  да укрепите или създадете контакти,  които ще разширят хоризонтите ви на развитие,  ще са повод за Нови възможности.

През тази седмица може да осъществите желание,  към което сте се стремили дълго и ето, че то се осъществява на практика,  рефлектира върху социалния ви статус и по-добро обществено положение.

Някои ваши цели все пак може да изискват повече време,  за да се осъществят в пълна степен. Ако водите и юридически дела- трябва да сте изрядни в документи,  за да се предпазите от „ удари под кръста“.

Коментари

Новини Варна