IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
02:12 | 6 юли 2024
Обновен: 18:14 | 6 септември 2024

Седмичен хороскоп 8 юли - 14 юли - Риби

Не търсете отговори на въпроси свързани с минали неприятни преживявания

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 8 юли - 14 юли - Риби

През седмицата от 8 - 14 юли ще имате възможност да създадете нови и полезни за вас познанства с хора от близо и далеч. Възможно е контактите ви с тях да бъдат свързани с някакви предложения за обща дейност или работа, във връзка с обща кауза или друг някакъв интерес. През тези седем дни внимателно приемайте новините и информацията, които може да се окажат с особено значение за вас, независимо как изглеждат първоначално.

През тази седмица не търсете отговори на въпроси свързани с минали неприятни преживявания, загуби или конфликти. Каквото било, нека да остане там в миналото ви. Дори да сте загубили нещо тогава, то не е било случайно. Вероятно това е бил единствения начин да се освободите от нещо, което поради някаква причина няма място в живота ви. През тази седмица може да ви зарадва подарък или жест на внимание от страна на близък човек.
Някои от вас ще купуват подарък за някой, който ще празнува своя рожден ден, юбилей или друг голям празник.

Това ще бъде благоприятна седмица за освежаване на дома, за покупки свързани с домашния комфорт и за уреждане на различни имуществени дела.
Не са изключени усложнения или пречки свързани с договор или си някакъв финансов документ.

astro.velida.net/

Коментари

Новини Варна