IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
02:10 | 6 юли 2024
Обновен: 00:23 | 7 септември 2024

Седмичен хороскоп 8 юли - 14 юли - Козирог

Може да ви изненада неприятен конфликт, от който няма да спечелите нищо

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 8 юли - 14 юли - Козирог

През седмицата от 8 - 14 юли ще бъдете съпричастни към неприятни или тъжни моменти в личния живот на жена - приятелка или на родственица. Най-вероятно тези събития ще имат връзка с нейния любовен живот, с разочарования от настоящия партньор или с някакъв вид раздяла.

Седмицата може да ви изненада с един неприятен конфликт, от който няма да спечелите нищо, а напротив! Това, което ще загубите може да се окаже доста болезнено и неочаквано.

През седмицата ще планирате разходи или други някакви финансови действия с дете или с млад човек от семейството ви. Това не са неприятни събития, и може да са свързани с получаване на пари свързани с тях.

Седмицата ще бъде благоприятна за разговори с деца и с млади хора, които живеят на далечно разстояние от вас.

През тази седмица ще имате шанс да възобновите ваши стари приятелски отношения, хора с които сте се разделили по неприятен начин или неприятни обстоятелства. През тази седмица и двете страни ще сте склонни да забравите миналото и да дадете нов старт на вашите отношения.

Несемейните представители за Козирог ще трябва внимателно да следват събитията в собствения си любовен живот, да избягват настъпателност или провокативност в действията си спрямо настоящия си партньор.
 

Коментари

Новини Варна