IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
02:05 | 6 юли 2024
Обновен: 05:56 | 4 септември 2024

Седмичен хороскоп 8 юли - 14 юли - Лъв

Не допускайте разпиляване на времето си с ненужни неща или забавления

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 8 юли - 14 юли - Лъв

През седмицата от 8 - 14 юли може да планирате или да осъществите едно важно или интересно за вас пътуване. То ще ви донесе много емоции и преживявания. През седмицата ще ви зарадва новина, която ще дойде от човек, който живее в друго населено място.

През тази седмица ще се окажат сложни отношенията ви с хора от вашия зодиакален знак. Неприятностите, които ще възникнат могат да бъдат на лична или професионална основа, но бъдете разумни и не допускайте тяхното задълбочаване.

Като цяло седмицата ще изиска от вас много по-голямо внимание в организирането и изпълнението на ежедневните ви дела и задачи.

Не допускайте разпиляване на времето си с ненужни неща или забавления. Това може да ви навреди и да се окажете в един момент в губеща позиция.
Здравето ви ще изиска грижи, независимо от вашата възраст.
Някои от хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с пари, които ще получите чрез хора от семейството си или чрез семеен бизнес.
През тази седмица ще ви се наложи да отделите повече време за размисъл относно покана или предложение, което ще получите. Определено няма да бързате с отговора си.

astro.velida.net/

Коментари

Новини Варна