IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
02:02 | 6 юли 2024
Обновен: 04:53 | 6 септември 2024

Седмичен хороскоп 8 юли - 14 юли - Телец

През тази седмица ще преживеете най-различни очаквани и неочаквани събития свързани с пътуване

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 8 юли - 14 юли - Телец

Ще преживеете различни притеснения свързани с вашата работа или с личния ви живот. Възможно е да отдадете значително по-голямо значение на някои свои страхове или преживявания. По този начин сами ще създадете емоционален дискомфорт на хората около вас. През тази седмица ще ви се наложи да се погрижите за собствената си физическа форма или за здравето на ваш роднина.

През тази седмица ще преживеете най-различни очаквани и неочаквани събития свързани с пътуване. Възможно е да посрещнете гости от друго населено място, както и вие самите да пътувате с цел посещение в дома на роднини или приятели. Тази седмица ви носи повече разговори или размяна на съобщения с хора отблизо и далеч.

Добро развитие ще имат личните ви или професионални контакти с чужбина или с чужденци.
В личните ви отношения ще се преживеят няколко интересни момента, но през тази седмица избягвайте да бъдете активната страна. През тези седем дни ще бъде добре да оставите другите да движат вашите връзки. Това особено важи за вашите любовни отношения.
https://astro.velida.net/

Коментари

Новини Варна