IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:12 | 1 юли 2024
Обновен: 20:35 | 5 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Риби

Първата седмица е подходящо време за участие в социални и благотворителни събития

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Риби

Започнете юли с нещо полезно не само за вас, но и за другите. Първата седмица от месеца е подходящо време за участие в социални и благотворителни събития. Вие не само ще помогнете на другите, но и ще създадете полезни контакти. Някои Риби ще открият в себе си таланти и способности, за които не са подозирали преди.

Обичайните неща ще ви се сторят твърде сложни, вероятно ще искате да се заемете с нещо ново. Ще имате такава възможност, но преди да се гмурнете с глава в решаването на интересни проблеми, уверете се, че сте се справили с рутинните и няма да ви се налага да се разсейвате с тях в най-неподходящия момент.

Вероятни са бизнес промени. Някои Риби ще се разделят с дългогодишни колеги или бизнес партньори и бързо ще намерят нови. Относно това няма да имате проблеми – сътрудничеството ще бъде приятно и интересно. Важно е обаче да не смесвате бизнес и лични отношения.

Възможни са приятни събития в семейството. Те могат да повлияят на вашите планове. Ще трябва да се съсредоточите върху това, което преди сте смятали за второстепенно, но дори това ще донесе повече радост, отколкото вълнение.

Благоприятни дни: 4, 8, 12, 17, 22, 27, 31
Неблагоприятни дни: 2, 6, 10, 15, 20, 24, 29

Коментари

Новини Варна