IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:11 | 1 юли 2024
Обновен: 21:36 | 5 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Водолей

През първата половина на юли са възможни малки финансови загуби и неочаквани разходи

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Водолей

Месецът ще е неспокоен. Няма веднага да стане ясно как да действате, върху какво да се съсредоточите на първо място. Хората, с които доскоро сте се разбирали добре, ще бъдат много недружелюбни и ще бъде по-трудно да общувате с тях. Бързо ще разберете, че що се касае до по-сериозни въпроси, трябва да разчитате само на собствените си сили. Малко вероятно е някой да може да ви подкрепи навреме. Ще има повече трудови спорове от обикновено. Въпреки това, няма съмнение, че те ще бъдат полезни, защото ще помогнат за установяване на истината или за намиране на най-доброто решение от няколко възможни.

През първата половина на юли са възможни малки финансови загуби и неочаквани разходи. По-късно ще дойде по-благоприятно време, когато са вероятни успешни транзакции, парични постъпления и ръст на доходите.

Личните отношения са именно в сферата, в която ще преобладава влиянието на положителните тенденции през целия месец. Дори в трудни моменти ще почувствате подкрепата на близки и това определено ще ви помогне да останете оптимисти. Юли е идеален за романтично пътуване или меден месец.

Благоприятни дни: 2, 6, 10, 14, 19, 25, 29
Неблагоприятни дни: 4, 8, 12, 16, 22, 27, 31

Коментари

Новини Варна