IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 31°
Хороскопи
02:10 | 1 юли 2024
Обновен: 17:02 | 4 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Козирог

Вероятни са големи покупки и важни транзакции

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Козирог

Юли ще бъде благоприятен от бизнес гледна точка. Това е добър месец за предприемане на големи проекти. Не е нужно да работите сами по тях – наблизо ще има хора, които са готови да помогнат за изпълнението им. Не са изключени предложения за работа, които ще разкрият много възможности за кариерно израстване. Основното нещо е да не се съмнявате, че сте в състояние да се справите с всички трудности и че ще успеете. Много зависи от това дали имате самочувствие, когато обстоятелствата не се развиват така, както бихте искали.

Вероятни са големи покупки и важни транзакции. Не е изключено успешното приключване на дълги съдебни конфликти. Месецът е подходящ за решаване на въпроси, свързани с получаване на наследство, подялба на имущество, както и оформяне на всички свързани с това документи.

Някои Козирози ще осъзнаят, че са готови да вземат важни решения относно личните си отношения. Юли е подходящ месец за нанасяне в нов дом, брак, начало на семеен живот. Също така ще ви предостави възможност да възобновите връзки, за които съжалявате, че са били прекъснати.

Благоприятни дни: 3, 7, 11, 17, 21, 26, 30
Неблагоприятни дни: 1, 5, 9, 13, 19, 23, 28

Коментари

Новини Варна