IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Хороскопи
02:09 | 1 юли 2024
Обновен: 10:52 | 4 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Стрелец

Очакват се приятни изненади през втората половина на юли

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Стрелец

Важно е да запазите спокойствие в началото на месеца. Това време може да бъде доста предизвикателно, особено за Стрелците, които имат големи планове. По-често от обикновено ще ви се налага да разрешавате трудни въпроси в напрегната обстановка, да защитавате интересите си.

Професионалните различия могат да ескалират. Дългогодишни недоброжелатели отново ще напомнят за себе си, ще се опитват да ви създават проблеми. Не е изключено изостряне на конкуренцията, която вече ви е отнела много сили.

Основното нещо е да не падате духом. Първо, по пътя няма да има непреодолими препятствия, ще намерите начин да се справите с всички трудности. Второ, трудният период ще бъде сравнително кратък, влиянието на положителните тенденции скоро ще се засили. Още в средата на юли ще видите много нови възможности и по-нататък те само ще се засилват.

Очакват се приятни изненади през втората половина на юли. Стрелците, които доскоро са били заети с решаването на чужди проблеми, най-накрая ще се справят с тях и ще могат да се съсредоточат върху собствените си дела.

Вероятни са приятни запознанства, срещи, от които могат да започнат както бизнес, така и приятелски отношения. Някои Стрелци ще тръгнат на вълнуващо романтично пътешествие.

Благоприятни дни: 3, 7, 11, 17, 21, 26, 30
Неблагоприятни дни: 1, 5, 9, 13, 19, 23, 28

Коментари

Новини Варна