IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:07 | 1 юли 2024
Обновен: 22:40 | 5 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Везни

Благодарение на вашите усилия много разногласия с любим човек ще останат в миналото

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Везни

Постарайте се да прекарате първата половина на юли възможно най-ползотворно. Именно това време ще бъде особено благоприятно по отношение на работата, подходящо за важни дела. Вероятни са предложения за сътрудничество, обещаващи ранно увеличение на доходите. По-добре не разчитайте на лесни пари: вероятно ще трябва да работите усилено.

Можете да посетите роднини, да видите хора, които са ви липсвали напоследък. Ще бъде възможно да възстановите стари връзки, няма да е трудно да сключите примирие с тези, с които сте били в кавга. Бъдете готови да поемете инициативата в романтичните отношения – юли е най-доброто време за това. Благодарение на вашите усилия много разногласия с любим човек ще останат в миналото.

Възможни непланирани разходи. Може би те ще са свързани с нарастващите нужди на семейството или желанието ви да изпълните отдавнашна мечта на някой ваш близък. Но не са изключени и парични постъпления, така че като цяло финансовата картина ще е благоприятна.

Благоприятни дни: 3, 7, 11, 17, 21, 26, 30
Неблагоприятни дни: 1, 5, 9, 13, 19, 23, 28

Коментари

Новини Варна