IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:06 | 1 юли 2024
Обновен: 20:58 | 5 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Дева

Възможно е да срещнете необичаен човек, който ще стане не само приятел за вас, но и ментор

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Дева

През юли трябва особено внимателно да слушате интуицията си. Именно нейните съвети ще ви помогнат бързо да продължите напред, за да постигнете целите си. Ще видите това, което преди е било скрито от погледа ви, ще получите точни отговори на въпроси, които отдавна сте обмисляли. Възможно е дългосрочните ви планове и приоритети да се променят. Някои представители на знака дори ще поискат да отворят нова страница в живота си. Е, юли е много подходящо време за това.

Ще погледнете по друг начин на много важни неща, ще бъдете честни със себе си, няма да позволите на никого да ви обърква, заблуждава или мами. Възможно е да срещнете необичаен човек, който ще стане не само приятел за вас, но и ментор. Романтично привличане също е напълно възможно и отношенията ще се развият много по-бързо, отколкото сте предполагали.

Четливостта в бизнес контактите е важна. Стойте далеч от хора със съмнителна репутация, не позволявайте на никого да ви въвлича в рисковани истории. Всички сделки, които правите през юли, трябва да са правно издържани.

Благоприятни дни: 2, 6, 10, 15, 19, 24, 28
Неблагоприятни дни: 4, 8, 12, 17, 22, 26, 31

Коментари

Новини Варна