IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:05 | 1 юли 2024
Обновен: 21:39 | 5 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Лъв

В началото на юли са вероятни забавяния в бизнеса и като цяло събитията ще се развиват по-бавно

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Лъв

В началото на юли са вероятни забавяния в бизнеса и като цяло събитията ще се развиват по-бавно, отколкото бихте искали. Хората, на които сте разчитали да ви подкрепят, може да нарушат споразумения, поради което ще трябва да промените плановете си. До средата на месеца е желателно да разрешите организационни въпроси, да изготвите всички документи, които може да са ви необходими в близко бъдеще.

Разбирателството е важно както в бизнеса, така и личните отношения. През първата половина на юли хора със съмнителна репутация ще бъдат привлечени към вас, а някои дори ще намерят начин да ви угодят. Все пак за най-важните неща ще разчитате само на себе си, така че няма да имате сериозни проблеми.

Втората половина на юли ще отвори много интересни възможности. По това време са вероятни промени към по-добро в кариерата и взаимоотношенията с любимия човек. Много Лъвове ще почувстват, че са заобиколени от истински приятели и надеждни съюзници. Разногласията с близките ще останат в миналото, членовете на семейството с готовност ще подкрепят много от вашите начинания.

Краят на юли ще бъде особено успешен по отношение на романтичните връзки. Най-смелите мечти на представителите на знака могат да се сбъднат.

Благоприятни дни: 3, 7, 12, 17, 22, 27, 31
Неблагоприятни дни: 1, 5, 10, 15, 20, 24, 29

Коментари

Новини Варна