IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:03 | 1 юли 2024
Обновен: 21:45 | 5 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Близнаци

Във всичко, свързано с личните отношения, можете да разчитате на интуицията си

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Близнаци

Струва си да се запасите с търпение: през юли ще ви бъде полезно. Дори ако веднага намерите точния път към целта, изберете правилната стратегия и тактика, почти няма шанс да успеете да реализирате плановете си. Събитията могат да се развиват много по-бавно от обикновено и е малко вероятно да можете по някакъв начин да повлияете на това.

В деловата сфера трябва да сте по-внимателни, особено ако често се налага да общувате с непознати хора, да се договаряте с тях за някакво съвместно действие. Опитвайки се да ви спечелят на своя страна, мнозина ще дават обещания, без да имат намерение да ги спазват. Ще отнеме известно време, за да разберете на кого можете да се доверите и на кого не.

Във всичко, свързано с личните отношения, можете да разчитате на интуицията си: тя ще ви подскаже навреме какво да правите. Юли ще бъде благоприятен за запознанства, много Близнаци ще създадат нови приятелства. Възможно е и началото на романтична връзка. Въпреки това е малко вероятно тя да се развие, както бихте искали. Възможни са напрегнати моменти и неприятни изненади.

Благоприятни дни: 3, 8, 12, 16, 21, 27, 31
Неблагоприятни дни: 1, 5, 10, 14, 18, 25, 29

Коментари

Новини Варна