IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:02 | 1 юли 2024
Обновен: 22:30 | 5 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Телец

Началото на месеца ще бъде много благоприятно в личните отношения

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Телец

Очаква ви доста благоприятен месец, но все пак няма да мине и без малко затруднения. Задачите и грижите ще са повече от обикновено и често ще трябва да се занимавате с няколко неща едновременно. Както и да се развият обстоятелствата, няма да попаднете в задънена улица, винаги ще намерите изход и дори ще се възползвате от някои ситуации.

Разбира се, ще бъде по-лесно за Телците, които вече имат доста голям житейски опит. Такива представители на знака бързо ще разберат как е най-добре да действат. Останалите трябва да потърсят съвет от стари познати, чийто опит вече им е помогнал повече от веднъж. Не вярвайте на онези, които обещават планини от злато и лесни победи. Можете да постигнете голям напредък през юли, но това ще изисква да се постараете.

Началото на месеца ще бъде много благоприятно в личните отношения. Ще бъде лесно да се разбирате с близки и бързо ще се съгласявате с тях, а комуникацията ще ви хареса изключително много. Все пак към края на месеца някои различия могат да ескалират. Не са изключени разгорещени спорове и недоволства. Способността ви да проявявате самообладание и да не се поддавате на импулси, ще ви бъде много полезна.

Благоприятни дни: 4, 8, 12, 16, 22, 27, 31
Неблагоприятни дни: 2, 6, 10, 14, 18, 25, 29

Коментари

Новини Варна