IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:01 | 1 юли 2024
Обновен: 20:04 | 5 юли 2024

Месечен хороскоп за юли 2024 - Овен

Месецът ще бъде успешен в работно отношение

По материала работи: Александър Дечев
Месечен хороскоп за юли 2024 - Овен

Юли ще бъде успешен в работно отношение. Вероятен е напредък в тези задачи и планове, които не са могли да бъдат осъществени преди. Правилно ще подредите приоритетите си и няма да губите време за очевидно безперспективни проекти. Вашият подход към решаването на нови проблеми ще зарадва много ръководството: възможно е до края на месеца да се изкачите по кариерната стълбица.

Доходите през юли може да се увеличат. Въпреки това ще трябва да вземете много насериозно финансовите си въпроси. Не бързайте да сключвате сделки или големи покупки. Вашият собствен опит може да не е достатъчен, за да вземете правилното решение, затова помислете с кого бихте могли да се консултирате.

Личните отношения този месец могат да бъдат напрегнати. Понякога ще изглежда, че хората, които са ви особено скъпи, не ви разбират и дори не се опитват да ви разберат. Но дори и тук влиянието на положителните тенденции ще бъде забележимо. В двусмислени ситуации ще можете да се справите, ще почувствате, че сте обичани, подкрепяни и оценени.

Благоприятни дни: 1, 5, 9, 13, 18, 23, 28
Неблагоприятни дни: 3, 7, 11, 16, 21, 26, 30

Коментари

Новини Варна