IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
01:10 | 20 май 2024
Обновен: 20:51 | 5 септември 2024

Хороскоп за 21 май 2024 - Козирог

Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви

По материала работи: Слав Велев
Хороскоп за 21 май 2024 - Козирог

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности.

Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Това е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Щастливи числа: 44,31,10,18,21,12

Коментари

Новини Варна