IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 8 февруари 2024
Обновен: 01:52 | 20 септември 2024

Хороскоп за 9 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Утре имате куп неща за вършене. Ако имате възможностq пътувайте със семейството си. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Петък е успешен ден в значителна степен за Овните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 32,45,21,9,16,33

Телец
Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 39,20,35,5,17,23

Близнаци
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Парите няма да са Ви проблем. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 44,33,32,12,40,6

Рак
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа.Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 1,32,35,26,18,30

Лъв
Утрешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Уместно ще е в утрешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Ще Ви зарадват приходи. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 27,0,12,23,1,37

Дева
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Новини, свързани с работата Ви, може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 32,20,16,9,39,1

Везни
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Близките също желаят да им отделите от времето си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 15,32,44,39,28,27

Скорпион
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Скорпион. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Близките също желаят да им отделите от времето си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Част от плановете Ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 0,3,42,43,36,25

Стрелец
Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.
Щастливи числа: 7,18,36,17,13,25

Козирог
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 2,35,44,19,12,9

Водолей
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Водолей. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Добре ще е, ако през утрешния ден се занимавате с бизнес, ако вършите работа, свързана с финанси и банки, кредити и т.н. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 20,36,17,45,11,40

Риби
Бъдете отговорни към своите постъпки. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Ще Ви върнат голям заем. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 9,44,42,24,38,45

Znacite.com

Коментари

Новини Варна