IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 26 декември 2023
Обновен: 05:27 | 19 септември 2024

Хороскоп за 27 декември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 декември 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 14,40,26,5,11,35

Телец
Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. В сряда добре ще Ви се отразява плуването. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 9,43,17,19,36,22

Близнаци
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Добре би било сряда да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Утре е ден за домашни дела. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Утрешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 30,29,27,40,28,9

Рак
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Опитите на някои Раци да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 44,25,34,23,9,31

Лъв
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 7,24,41,27,33,5

Дева
Утрешният ден ще блести с особен успех за Девите. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 0,31,12,6,37,26

Везни
В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 2,35,32,33,7,46

Скорпион
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Ще Ви изненада новост от делово естество. Ангажирани сте с парични въпроси. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 3,42,21,32,23,8

Стрелец
В сряда за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 24,40,38,41,30,35

Козирог
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега, ще бъдат успешни. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 6,28,37,45,19,18

Водолей
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 31,27,40,30,34,29

Риби
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Обърнете внимание и на хората в дома си. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 2,1,21,25,10,42

Znacite.com

Коментари

Новини Варна