IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 1 ноември 2023
Обновен: 08:49 | 7 септември 2024

Хороскоп за 2 ноември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 2 ноември 2023 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Имате работа, която не бива да отлагате, ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Всичко в крайна сметка опира до парите. Късметът е с Вас и в любовта. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 17,3,23,32,31,37

Телец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Телците. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 10,43,42,18,33,1

Близнаци
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 10,42,20,0,36,37

Рак
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Раците. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 16,18,17,39,45,23

Лъв
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 13,12,15,1,20,44

Дева
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари назаем. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. В утрешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 29,12,30,34,24,15

Везни
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 19,10,2,32,46,43

Скорпион
Четвъртък ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Уместно ще е в утрешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Скорпионите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 43,19,1,23,34,6

Стрелец
В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 26,28,2,38,16,27

Козирог
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Очертават се парични печалби от успешна дейност. През четвъртък внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 10,3,40,45,38,24

Водолей
Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 13,3,44,29,19,34

Риби
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Може да вършите рутинна работа, стремете се да сте полезни на другите. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. С малко пари можете да постигнете много. Изясняват се нещата и в любовта. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 43,38,30,33,34,23

Znacite.com

Коментари

Новини Варна