IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 20 октомври 2023
Обновен: 09:01 | 20 септември 2024

Хороскоп за 21 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 21 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
В събота за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 28,34,20,23,38,15

Телец
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Отделете време за семейството си. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 42,44,20,27,2,38

Близнаци
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Всичко в крайна сметка опира до парите. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 5,38,8,13,36,18

Рак
Събота носи успех на Раците. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Обърнете внимание и на хората в дома си. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 33,42,36,32,38,44

Лъв
Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 29,34,9,0,15,44

Дева
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 15,28,34,38,3,29

Везни
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Анализирайте работата си, за да се справите. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 40,39,13,26,31,42

Скорпион
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. След като добиете базови познания, бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 38,30,20,16,13,22

Стрелец
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Утре обърнете внимание на отношенията си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 36,23,27,21,20,4

Козирог
Утре имате куп неща за вършене. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 17,23,1,11,44,12

Водолей
Събота не е еднозначен ден за Водолеите. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Водолеите през утрешния ден. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 37,33,35,40,43,26

Риби
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. С малко пари можете да постигнете много. Обърнете внимание и на хората в дома си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 17,1,6,4,36,13

Znacite.com

Коментари

Новини Варна